Η διοίκηση, σε κάθε απόφαση και κάθε δράση πρέπει να λογαριάζει πρώτα απ’ όλα την οικονομική απόδοση.
Ο μόνος τρόπος για να δικαιώσει την ύπαρξή της και την εξουσία της είναι τα οικονομικά αποτελέσματα που πετυχαίνει.

Peter Drucker, 1909–2005
ImageΗ BUSINESSTAXIS δεν είναι ένα ακόμα λογιστικό γραφείο του οποίου το αντικείμενο είναι η απλή αποτύπωση και διεκπεραίωση των υποχρεώσεων ενός επαγγελματία ή μίας επειχείρησης ανεξαρτήτου μεγέθους .

Άλλωστε η αντιμετώπιση των αναγκών με έναν τυπικό και απολύτως διεκπεραιωτικό τρόπο δεν αποφέρει το πραγματικό αποτέλεσμα που έχει ανάγκη ο ελεύθερος επαγγελματίας , η μικρομεσαία επιχείρηση.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια το μοντέλο αυτό να κυριαρχούσε , ωστόσο σήμερα δεν είναι πλέον εφικτό .

Η συνεχής αλλαγή της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας , οι λογιστικές υποχρεώσεις οι οποίες συν το χρόνο εξελίσονται και πολλαπλασιάζονται , δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα που πιέζει ασφυκτικά και αποζητά τον σχεδιασμό.

Αυτόν τον σχεδιασμό προσφέρουμε στο γραφείο μας , γιατί για μας η πρόβλεψη είναι η απαραίτητη προυπόθεση για το σωστό αποτέλεσμα και την αποτροπή εξελίξεων αμφιβόλου αποτελέσματος.

Η BUSINESSTAXIS είναι μία σύγχρονη δομή αποτελούμενη από έμπειρους λογιστές , φοροτεχνικούς , οικονομολόγους , εργατολόγους οι οποίοι σε ατομικό ή και ομαδικό επίπεδο όπου αυτό είναι απαραίτητο , καθοδηγούν και ενημερώνουν με ασφάλεια τον εκάστοτε πελάτη τους επιχείρηση ή ιδιώτη.

Δεν αποτυπώνουν απλά τα νούμερα αλλά τα αναλύουν προς όφελος του , δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις , τις προβλέπουν .

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ


Οι αρμόδιοι του τμήματος αναλαμβάνουν υπεύθυνα την υλοποίηση της μισθοδοσίας της επιχείρησης σας συνεπικουρούμενοι από πλήρη μηχανογραφικά εργαλεία και συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση της εργατικής νομοθεσίας.

ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Το γραφείο μας μπορεί να υλοποιήσει με τον πλέον υπεύθυνο και γρήγορο τρόπο κάθε μορφή επιχείρησης . Ωστόσο έχει τη δυνατότητα και τη γνώση να αναλύσει το επιχειρηματικό πλάνο και να προτείνει τη καλύτερη επιλογή εταιρικής μορφής που ταιριάζει ανά περίπτωση.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.


Η εμπειρία , η γνώση και η υπευθυνότητα είναι τρεις βασικοί παράμετροι που χαρακτηρίζουν όλους τους συνεργάτες του γραφείου μας. Αυτό ακριβώς είναι και το πλεονέκτημα που απολαμβάνει το πελατολόγιο μας και για το οποίο μεριμνούμε συνεχώς και είμαστε περήφανοι κατά τη διάρκεια λειτυοργίας μας.

M.I.S REPORT


Αισθάνεστε ότι τα λογιστικά σας δεν μπορούν να σας δώσουν τη πληροφόρηση που θέλετε; Aκολουθείτε το νόμο και τις διαδικασίες αλλά δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε τα νούμερα προς όφελος της εμπορικής σας εξέλιξης; 
To γραφείο μας μπορεί όχι μόνο να επαναξιολογήσει την όλη διαδικασία αλλά να «δημιουργήσει» ένα εργαλείο αξιοποίησης της λογιστικής καταγραφής , να μεταφράσει τη λογιστική σε ένα εμπορικό report. Αυτό το report οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας το παράγουν και υλοποιούν αποκλειστικά για εσάς.

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Δεν είναι τόσο απλό να μπορείς να παρακολουθείς τις εξελίξεις των φορολογικών και να εμβαθύνεις σε αυτές . Η νομολογία ειδικά τα τελευταία χρόνια αλλάζει αλλεπάληλα και απαιτεί δύσκολες αποφάσεις . Ειδικοί συνεργάτες του γραφείου μας αναλύουν την εκάστοτε περιπτωσιολογία , προτείνουν εναλλακτικές λύσεις και ενέργειες σε όλο το φάσμα του αντικειμένου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ


Αισθάνεστε ανασφάλεια για οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με τα λογιστικά ή τη μισθοδοσία της επιχείρησης σας; 
Eντοπίζετε σημεία που σας δημιουργούν ερωτηματικά αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα ή τη γνώση να αξιολογήσετε πόσο σημαντικά είναι; Η εταιρεία μας με απολύτως εχέμυθο τρόπο μπορεί να προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου και να σας αποδώσει αρμοδίως μία συνοπτική έκθεση.

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS

Πόσο εύκολα μπορώ να αλλάξω λογιστή;
Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή, σύντομη και μπορεί να γίνει με πολύ μεγάλη ασφάλεια. Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει ένα πρωτόκολο παράδοσης/παραλαβής για το οποίο μπορούμε να σας ενημερώσουμε/καθοδηγήσουμε.
Όλοι οι λογιστές είναι οι ίδιοι, συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο στους πελάτες τους, άρα δεν έχει νόημα οποιαδήποτε αλλαγή αποφασίσω να κάνω. Πόσο σωστή είναι αυτή η αντίληψη;
Άλλος ένας μεγάλος μύθος που δεν οδηγεί πουθενά. Η μηδενιστική αυτή αντίληψη δεν ισχύει πουθενά και εξυπηρετεί όσους θέλουν να κρυφτούν πίσω από τις ευθύνες τους και την ανικανότητα τους. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας, είμαστε πάντα δίπλα τους για να δίνουμε λύσεις και για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Πότε είναι καλύτερα να αλλάξω λογιστή ; Μήπως είναι καλύτερα στις αρχές του χρόνου ; Είναι καλύτερα μήπως αφού καταθέσω τη φορολογική μου δήλωση;

Η απάντηση είναι πολύ απλή  , λογιστή αλλάζω οποιαδήποτε χρονική στιγμή το αποφασίσω. Δεν υπάρχει κανένα άλλο κριτήριο παρά μόνο η απόφαση μου να παίρνω καλύτερες υπηρεσίες γιατί αυτές μου αξίζουν ως επιχείρηση ή ως ελεύθερο επαγγελματία.

Ένα λογιστικό γραφείο έχει ένα πλήθος πελατολογίου να εξυπηρετήσει. Θα μπορεί να ανταποκριθεί στη καθημερινότητα μου; Πως μου διασφαλίζει ότι θα είναι δίπλα στο πρόβλημα μου, ότι μπορεί να απαντήσει γρήγορα και υπεύθυνα σε μία απορία μου;

Ένα καλά οργανωμένο λογιστικό γραφείο μέσα από τη περιπτωσιολογία, την οργάνωση του, τις διοικητικές δομές του, σωρεύει τη γνώση και τη ποικιλία από μία σειρά επιχειρήσεων με ίδια ή και παρόμοια προβλήματα, επομένως την εμπειρία του την επικοινωνεί και τη προσφέρει απλόχερα στο πελατολόγιο του.

Η δική μας ομάδα στην businesstaxis μπορεί να διασφαλίσει το χρόνο και τη ποιότητα των υπηρεσιών της προς όφελος του πελατολογίου της.

Μία συνάντηση μαζί μας θα σας πείσει.

Είμαι ένας απλός ελεύθερος επαγγελματίας ή μία μικρή επιχείρηση. Μπορεί να με εξυπηρετήσει μία λογιστική εταιρεία ;

Ο κάθε άνθρωπος είτε είναι ελεύθερος επαγγελματίας είτε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθος της δικαιούται και πρέπει να πάρει το μέγιστο των υπηρεσιών που χρειάζεται και τον αφορά . Η σημαντικότητα του είναι εφάμιλη της μοναδικότητας του και αυτό είναι κάτι που το πιστεύουμε στην businesstaxis.